FAQ

We zijn met 6 personen? Is er echt geen uitzondering te maken?
Nee, helaas biedt Molly niet de mogelijkheid om met 6 personen te spelen. Dit i.v.m. de veiligheid van de spelers tijdens het spel. Daarnaast willen we de meest optimale belevenis geven en 6 personen blijkt dan net te veel te zijn. We maken echt geen uitzonderingen.

Ik ben zwanger, kan ik Molly’s Game spelen?
Een zwangerschap is uiteraard subjectief. We hebben meerdere zwangere dames mogen ontvangen die vonden dat het geen probleem was. Er moet wat gekropen en geklommen worden en ook het verhaal kan iets lugubers hebben. Bepaalde scenes kunnen als schokkend worden ervaren. Het is echter altijd op eigen verantwoordelijkheid.

We gaan 10 minuten van te voren niet redden is dit een probleem?
We vragen je om 10 minuten van te voren aanwezig te zijn omdat iedere speler nog even naar het toilet wilt. Daarnaast willen we je de instructie geven voor het spel zodat we op tijd kunnen beginnen en je de volledige beleving kunnen garanderen. Als we later moeten starten neemt de kans op volledige beleving af. Neem altijd even contact met ons op als je vertraagd bent.

We hebben een Engelse medespeler?
Geen probleem, de standaard taal van de kamer is Engels omdat we veel internationale boekingen hebben. Wanneer nodig voor puzzels is er altijd een Nederlandse en een Engelse beschrijving.

Ik ben slecht ter been?
Helaas dan is het niet mogelijk om Molly’s Game te spelen. Er moet wat geklommen en gekropen worden om de volledige ervaring te hebben. Er is geen andere manier om door het spel te komen.

Parkeren?
Er kan voor ons pand of in de bocht van het bedrijventerrein gratis geparkeerd worden.

We hebben een speler die jonger is dan 16 jaar?
16 jaar is een advies leeftijd. Er zitten wat spannende / enge scenes in de kamer. Mocht je iemand mee willen nemen die 14 of 15 is, geen probleem, maar dit is op eigen verantwoordelijkheid. Een groep bestaande uit alleen maar 14 of 15 jarige is niet toegestaan. Er moet altijd een volwassene bij zijn.

Moet ik rekening houden met mijn kleding?
Niet Persé, maar we raden aan om wel dichte schoenen aan te doen, geen slippers en nooit je nieuwste kleding aan te doen naar een escape room.